ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ 

Προπέλα

Μεσαίο κατάστρωμα αυτοκινήτου

Ανώτερο κατάστρωμα αυτοκινήτου

Εστιατόρια

Τεχνική κατάδυση μαζί μας

Ως περιφερειακό γραφείο SDI / TDI για την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέρουμε το πλήρες φάσμα επιλογών τεχνικής κατάρτισης παράλληλα με καθοδηγούμενες τεχνικές καταδύσεις στο ναυάγιο παγκόσμιας κλάσης της Zenobia.

Με την εγγύτητά μας στο ναυάγιο και το δικό μας προσαρμοσμένο πλευρό, έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να εκτελέσουμε δύο τεχνικές καταδύσεις 60 - 70 λεπτών την ημέρα με ένα διάστημα επιφανείας πίσω στο κέντρο. Αυτό επιτρέπει την ολοκλήρωση του φυσικού αερίου, τις ρυθμίσεις εξοπλισμού και όλα τα σημαντικά σάντουιτς μπέικον και έναν καφέ στο ενδιάμεσο!

Κάθε ένας από τους τεχνικούς οδηγούς μας διαθέτει πλούσια εμπειρία στη διείσδυση του ναυαγίου, επιτρέποντάς τους να κάνουν την παρακάτω περιοδεία για να ταιριάζουν στην εμπειρία και στα επίπεδα άνεσης μέσα σε μια ομάδα. Καθώς φτάνουμε στις πιο περίπλοκες διαδρομές, μειώνουμε το μέγεθος της ομάδας περαιτέρω ως προφύλαξη ασφαλείας και επιτρέπουμε σε κάθε δύτη να αξιοποιήσει στο έπακρο τον χρόνο τους στο ναυάγιο. Η κατάδυση από το δικό μας σκάφος επιτρέπει την αποκοπή στο νερό για να βοηθήσει με τις εξόδους, αφού ολοκληρώσουμε το deco στο δικό μας τραπεζάκι.

Tech Wreckheads Tour

Με 10 διαφορετικές διαδρομές για να εξερευνήσετε το ναυάγιο που αποτελεί την περιήγησή σας, μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη εβδομάδα βουτώντας αυτό το ναυάγιο και να μην δείτε το ίδιο πράγμα δύο φορές! 

ORIENTATION DIVE - ΕΡΓΑ + ΔΙΑΜΟΝΗ - ΑΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - CREWS + CAPTAINS - MIDDLE CAR DECK STERN - MIDDLE CAR DECK BOW - ΣΧΗΜΑ ΟΚΤΙ - ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ 

Φροντίζοντας για twinset, sidemount και CCR (rebreather), μπορούμε να καλύψουμε κάθε τεχνική σας ανάγκη για καταδύσεις! Κατάδυση σε μικρές ομάδες με μέγιστο αριθμό 4 και δημιουργία ομάδων τεχνολογίας με βάση τα προσόντα και το επίπεδο εμπειρίας.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, μπορούμε επίσης να οργανώσουμε τεχνικές εκδρομές σε έναν από τους άλλους ιστότοπους ναυαγίων, σε μικρή απόσταση με το πλοίο από το κέντρο, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα τοποθεσίες καταδύσεων.

Το Nitrox, το trimix και το Sofnolime είναι πάντα άμεσα διαθέσιμα, μαζί με πλούσιο χώρο φόρτισης για κεφαλές CCR, φακούς και υπολογιστές, όλα σε ασφαλείς και ανησυχητικές εγκαταστάσεις αποθήκευσης για να διατηρούνται ακριβές μονάδες και κιτ ασφαλή όλη τη νύχτα.

Η τιμή για 2 καταδύσεις, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, του σκάφους και των βαρών είναι 84.00 €, το Tech kit είναι επίσης διαθέσιμο προς ενοικίαση πλήρως ή ως μεμονωμένα κομμάτια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές τεχνικής κατάδυσης και την κατάδυση πολλαπλών ημερών, ανατρέξτε στην ενότητα Τιμοκατάλογος or Επικοινωνήστε μαζί μας.

Γεγονότα Zenobia

Βυθίστηκε με 104 αρθρωτά φορτηγά (200 εκατομμύρια £ σε φορτίο!) Και 1 αυτοκίνητο που ανήκει στον Captain

 

Το φορτίο περιλαμβάνει μια περίεργη επιλογή που περιλαμβάνει υπνόσακους, αυγά και παιδικά παιχνίδια

 

Βυθίστηκε στο παρθενικό φορτίο της στο ταξίδι προς τη Συρία αφού πήρε υπερβολικό νερό στο σύστημα έρματος

 

Μερικά από τα σχεδόν ένα εκατομμύριο αυγά ορνίθων που μεταφέρονται στο πλοίο είναι ακόμη σε καλή κατάσταση και μπορούν να φανούν στην άμμο στα 42 μέτρα