ΜΑΘΗΜΑΤΑ SDI DIVE

Διαφανές χρώμα λογότυπου SDI

Το Dive-In είναι ο Προπονητικός Προορισμός SDI στην Κύπρο!

Αν σας ενδιαφέρει μαθαίνοντας να κάνετε καταδύσεις στην Κύπρο, Η Dive-In Lanarca είναι εδώ για να σας διδάξει πώς! Είμαστε ένα κατάστημα καταδύσεων με πλήρεις υπηρεσίες που βρίσκεται στην καρδιά της Lanarca. Έχουμε μια απίστευτα έμπειρη και πεπειραμένη ομάδα για να σας βοηθήσουμε να γίνετε ένας ασφαλής, ικανός και σίγουρος αυτοδύτης.

Το Dive-In διδάσκει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων κατάδυσης SDI. Από μαθήματα για αρχάριους όπως Discover Scuba και Open Water Diver έως επαγγελματικά μαθήματα όπως τα μαθήματα Divemaster και Assistant Instructor. Πραγματοποιούμε επίσης τακτικά μαθήματα κατάδυσης ειδικότητας για να διδάξουμε και να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες στους δύτες μας!

Πιστοποίηση SDI Open Water Diver

Η πιστοποίηση SDI Open Water Scuba είναι το εισιτήριό σας για τον κόσμο των καταδύσεων. Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει ένα θεωρητικό τμήμα, μια ανάπτυξη δεξιοτήτων με βάση την πισίνα και 4 καταδύσεις σε ανοιχτό νερό.

περισσότερα

Πιστοποίηση SDI Advanced Adventure

Το Advanced Adventure Diver Course θα σας διδάξει πώς να είστε πολύ πιο πλήρης δύτης. Θα μάθετε βαθιά κατάδυση, υποβρύχια πλοήγηση, Peak Performance πλευστότητα και 2 άλλες ειδικότητες.

περισσότερα

SDI Rescue Diver

Το μάθημα SDI Rescue Diver είναι ένα εξαιρετικό μάθημα για δύτες που είναι σοβαροί για την ασφάλεια του εαυτού τους καθώς και των φίλων τους. Αυτό το μάθημα θα διδάξει πολλές διαφορετικές τεχνικές διάσωσης και στη συνέχεια θα εκτελέσει συγκεκριμένα σενάρια κατάδυσης.

περισσότερα

SDI ειδικότητες

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από αυτά τα μαθήματα, έτσι ώστε δύτες όλων των επιπέδων και ποικίλα ενδιαφέροντα προσφέρονται συνεχής εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της επιλογής τους.

περισσότερα

Επαγγελματικά μαθήματα SDI

Ακολουθήστε την εκπαίδευσή σας στο επόμενο επίπεδο και λάβετε την απαιτούμενη εκπαίδευση για να ξεκινήσετε μια καριέρα στην κατάδυση. Προσφέρουμε μαθήματα divemaster και εκπαιδευτών.

περισσότερα