ΜΑΘΗΜΑΤΑ PADI DIVE

αδιαφανές

Το Dive-In είναι ο προορισμός προπόνησης Scuba στην Κύπρο!

Αν σας ενδιαφέρει μαθαίνοντας να κάνετε καταδύσεις στην Κύπρο, Η Dive-In Λάρνακα είναι εδώ για να σας διδάξει πώς! Είμαστε ένα πλήρες κατάστημα καταδύσεων που βρίσκεται στην καρδιά της Λάρνακας. Έχουμε μια απίστευτα έμπειρη και πεπειραμένη ομάδα για να σας βοηθήσουμε να γίνετε ένας ασφαλής, ικανός και σίγουρος αυτοδύτης.

Το Dive-In διδάσκει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων κατάδυσης PADI. Από αρχάριους κύκλους μαθημάτων όπως Discover Scuba και Open Water Diver έως επαγγελματικά μαθήματα όπως τα μαθήματα Divemaster και Assistant Instructor. Πραγματοποιούμε επίσης τακτικά μαθήματα κατάδυσης ειδικότητας για να διδάξουμε και να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες στους δύτες μας!

PADI Open Water Κύπρος
Πιστοποίηση ανοικτού νερού PADI

Η πιστοποίηση PADI Open Water Scuba είναι το εισιτήριό σας για τον κόσμο των καταδύσεων. Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει ένα θεωρητικό τμήμα, μια ανάπτυξη δεξιοτήτων με βάση την πισίνα και 4 καταδύσεις σε ανοιχτό νερό.

περισσότερα

ασφάλειαcyprus3
Πιστοποίηση PADI Advanced Open Water

Το Advanced Open Water Course θα σας διδάξει πώς να είστε πολύ πιο πλήρης δύτης. Θα μάθετε βαθιά κατάδυση, υποβρύχια πλοήγηση, Peak Performance πλευστότητα και 2 άλλες ειδικότητες.

περισσότερα

First-Response-Two-Person-CPR-with-Bag-Valve-Mask-Φωτογραφία-2
Πρώτος ανταποκριτής έκτακτης ανάγκης PADI

Το μάθημα πρώτων βοηθειών έκτακτης ανάγκης / πρώτων βοηθειών είναι ένα εξαιρετικό μάθημα για τους δύτες για την προετοιμασία τους για διαφορετικά ατυχήματα που σχετίζονται με καταδύσεις και ιατρικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης ή στην επιφάνεια.

περισσότερα

Διάσωση της Κύπρου
Δύτης Διάσωσης PADI

Το μάθημα PADI Rescue Diver είναι ένα εξαιρετικό μάθημα για δύτες που είναι σοβαροί για την ασφάλεια του εαυτού τους καθώς και των φίλων τους. Αυτό το μάθημα θα διδάξει πολλές διαφορετικές τεχνικές διάσωσης και στη συνέχεια θα εκτελέσει συγκεκριμένα σενάρια κατάδυσης.

περισσότερα

ειδικότητες
Σπεσιαλιτέ PADI

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από αυτά τα μαθήματα, έτσι ώστε δύτες όλων των επιπέδων και ποικίλα ενδιαφέροντα προσφέρονται συνεχής εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της επιλογής τους.

περισσότερα

ασφάλεια Κύπρος
PADI GoPro

Ακολουθήστε την εκπαίδευσή σας στο επόμενο επίπεδο και λάβετε την απαιτούμενη εκπαίδευση για να ξεκινήσετε μια καριέρα στην κατάδυση. Προσφέρουμε μαθήματα divemaster και εκπαιδευτών.

περισσότερα