ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΕΣ

Κατευθυνόμενες καταδύσεις στην ακτή

Το Dive-In Larnaca προσφέρει επίσης καταδύσεις στην ακτή για ειδικευμένους δύτες στο Ξυλοφάγου και τον Πρωταρά (κοντά στην Αγία Νάπα).

Ένα ταξίδι δύο καταδύσεων είναι 94.00 € χωρίς ενοικίαση κιτ ή 130.00 € με ενοικίαση κιτ, μεταφορά, οδηγό, δεξαμενή αέρα 12L και βάρη.

Εάν μένετε στην περιοχή του Πρωταρά ή της Αγίας Νάπας μπορούμε να σας παραλάβουμε ή να σας συναντήσουμε στο χώρο της κατάδυσης με όλο τον εξοπλισμό μας. 

Παρακάτω είναι μερικοί από τους ιστότοπους κατάδυσης που χρησιμοποιούμε, επικοινωνήσετε μαζί μας Για περισσότερες πληροφορίες.

Γκριν Μπέι

10 - 12 μέτρα

Open Water Diver ή ισοδύναμο και άνω 

Βρίσκεται στον Πρωταρά, αυτός ο ρηχός και ήρεμος χώρος προσφέρει συνθήκες όπως η πισίνα με εξαιρετική ορατότητα. Ως αποτέλεσμα, είναι συχνά ένας ιστότοπος που κάνουμε δοκιμές καταδύσεις και μαθήματα για να εκπαιδεύσουμε, είναι επίσης ο ιδανικός ιστότοπος για αρχάριους που ολοκληρώνουν μια ανανέωση για να επιστρέψουν στο νερό. 

Είναι γεμάτη με αρχαία Αμφορέα και μυστικιστικά αγάλματα σε όλο τον βυθό και πληθώρα πολύχρωμων ψαριών υφάλου, το κάνει αυτό μια όμορφη βουτιά στην ακτή και αποτελεί βασική στάση στο Napa Safari

Σήραγγες και σπηλιές

12 μέτρα

Open Water Diver ή ισοδύναμο παραπάνω

Μια άλλη πολύ δημοφιλής στάση στην περιοδεία μας στο Napa Safari, ξεκινώντας με μια τεράστια είσοδο, ακολουθούμενη από μια εκπληκτική υποβρύχια περιήγηση φυσικής αρχιτεκτονικής. 

Με μια υπέροχη καθοδηγημένη εμπειρία μέσα από τις σήραγγες, μία από τις οποίες έχει μήκος πάνω από 40 μέτρα, όλα βρίσκονται σταθερά στη ζώνη φωτός, καθιστώντας την προσβάσιμη σε όλους τους δύτες. Ελπίζουμε να δείτε μια επιλογή από χταπόδια, τσιπούρα, λιοντάρι και πολλά άλλα!

Πρόβατα

16 μέτρα

Open Water Diver ή ισοδύναμο και άνω

Το Sheep Dip βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον κόλπο της Λάρνακας και είναι ένας από τους πιο τοπικούς καταδυτικούς χώρους μας, και προσφέρει εκπληκτική υποβρύχια αρχιτεκτονική και μια σειρά από υπέροχη θαλάσσια ζωή. Ο ιδανικός ιστότοπος για αρχάριους με πολύ λίγο τρέχον και πολύ προστατευμένο.

Μια τυπική κατάδυση θα αποτελείται από το κολύμπι μέσα από τις φυσικές υποβρύχιες καμάρες, πάνω από τους πολύχρωμους μαλακούς σχηματισμούς κοραλλιών, ενώ προσέχετε για το χταπόδι, τις νότες και τους Morays.

Chapel

Μέχρι 40 μέτρα

Open Water Divers ή ισοδύναμα και άνω

Μια συναρπαστική στάση στο Napa Safari, που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες πολλαπλών επιπέδων, επιτρέποντας ένα τεράστιο φάσμα βάσεων εκπαίδευσης και προσόντων. Με τη συνήθη όμορφη υποβρύχια αρχιτεκτονική, καθώς και το πρόσθετο μπόνους για μια υπέροχη θέα στον κόλπο Konnoss, είναι μια δημοφιλής στάση στην ξενάγηση κατάδυσης στην ακτή.

Η θαλάσσια ζωή αποτελείται από Moray Eels, Octopus, Jacks και ακόμη και την περιστασιακή χελώνα ή δύο.

Σπήλαιο Κύκλωπας

Μέχρι 30 μέτρα 

Open Water Diver ή ισοδύναμο και άνω

Βρίσκεται στην περιοχή Cape Grekko, αυτός ο ιστότοπος είναι απόλυτα αγαπημένος λόγω της τεράστιας ποικιλίας που προσφέρει, ιδανικά οροπέδια για προπόνηση σε ανοιχτό νερό, καθώς και βάθη έως 30 μέτρα διαθέσιμα για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις. Καθισμένος στην καρδιά ενός φυσικού καταφυγίου, η θαλάσσια ζωή είναι άφθονη και η θέα από ψηλά το σπήλαιο είναι εκπληκτική.

Η υποβρύχια τοπογραφία αυτού του ιστότοπου είναι πολύ μοναδική με τεράστιους ογκόλιθους, βράχους, θαλασσινό γρασίδι και άμμο. Η θαλάσσια ζωή εδώ περιλαμβάνει Jacks, Tuna, large Pipefish, Squirrel Fish, Parrot Fish, Cardinal fish, Octopus, Blennies, Wrasse, Grouper, Bream & Tube Worms

Σίδνεϊ Μπέι

Προστατευμένος ρηχός κόλπος - έως 6 μέτρα. Αμμώδης βάση - ιδανική για εξάσκηση δεξιοτήτων ή καταδύσεις.