Γνωρίστε την ομάδα Dive-In Lanarca

WhatsApp Image 2021-01-28 στις 10.19.55 μ.μ.

Χάνα αρτοποιός 

Ο νέος μας Διευθύνων Σύμβουλος! Φρέσκο ​​από τη διαχείριση ενός καταδυτικού κέντρου στην Ανατολική Ακτή των ΗΑΕ. Η Χάνα έχει ένα υπόβαθρο τόσο στην ψυχαγωγική όσο και στην τεχνική κατάδυση. Τρέχει τώρα καθημερινά στο κέντρο ενώ εργάζεται για CCR και υψηλότερου επιπέδου τεχνικές οδηγίες.

PeteRosewall

Πιτ Ρόζουολ

Το άλλο μισό της νέας ομάδας σκηνοθέτη. Δυστυχώς, λόγω περιορισμών στο Co-Vid, αυτή τη στιγμή είναι κολλημένος στο Ομάν, αλλά είναι κνησμός να φύγει εδώ το συντομότερο δυνατό! Ένα υπόβαθρο στη διαχείριση του ναυτικού και του λιμανιού, εργάζεται επίσης μέσω των διαφόρων επιπέδων εκπαιδευτών.

chris

Κρις Δημητρίου

Εκπαιδευτής Εκπαιδευτής εξαιρετικός! Ο Chris είναι ο επιτόπιος γκουρού τεχνικής εκπαίδευσης, διδάσκοντας μαθήματα υψηλού επιπέδου CCR, τεχνολογίας και εκπαιδευτή από πολλές υπηρεσίες. Αυτό συμβαίνει παράλληλα με την τεχνική του αναλαμπή, βοηθώντας να διατηρηθούν όλα τα τεχνικά μέρη σε κίνηση και σε λειτουργία. Είμαι με το Dive-In από το 1999, και επί του παρόντος κατείχε τη θέση της SDI / TDI Regional Manager, αναγνωρίζεται ως ειδικός στη διείσδυση του ναυαγίου.

Μαρίνα

Μαρίνα Ρεζάνοβα

Στην 3η χρονιά της με το Dive-In, μπορεί συχνά να οδηγηθεί οι τεχνικοί δύτες μας γύρω από τις πιο περίπλοκες διαδρομές του ναυαγίου, μαζί με το να δουλέψει μέσα από τα προσόντα τεχνικού εκπαιδευτή της. Η Μαρίνα έχει ένα τεράστιο σετ δεξιοτήτων που κυμαίνεται από καπετάνιο σκάφους, τεχνικό σέρβις, χειριστή συμπιεστή και εκπαιδευτή - όλα στα ρωσικά και αγγλικά.

Phillip

Φίλιππος Χριστοδούλου

Τώρα μέλος της μόνιμης ομάδας εδώ στο Dive-In, ο Phil έχει αναπτυχθεί γρήγορα και κάνει τα πάντα! Ο καπετάνιος του σκάφους, ο χειριστής του συμπιεστή και ο εκπαιδευτής είναι οι βάσεις του και ελπίζει να εμπλακεί σε τεχνικές καταδύσεις στο τέλος του έτους, βασιζόμενος στις υπάρχουσες καταδυτικές του δεξιότητες - όλα στα ελληνικά και στα αγγλικά.