ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΕΜΆΣ

Dive-In Λάρνακα

Το Dive-In Larnaca είναι το Περιφερειακό Γραφείο SDI / TDI Ελλάδας / Κύπρου και ένα Κέντρο κατάδυσης PADI, που προσφέρει το πλήρες φάσμα των εμπειριών scuba, από αρχάριους έως τεχνικούς και εκπαιδευτές για πάνω από 20 χρόνια.

Οι εξειδικευμένοι οδηγοί και εκπαιδευτές μας παρέχουν ημερήσιες εκδρομές και εκπαίδευση σε όλο το παγκόσμιο ναυάγιο Zenobia (Xinovia), που βρίσκεται μόλις 3 λεπτά με πλοίο από το Dive Center. Δεν υπάρχει καλύτερη τοποθεσία για να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας σε οποιοδήποτε επίπεδο καθώς προσφέρει εύρος βάθους από 16 - 42 μέτρα! Παράλληλα, επισκεφθούμε μερικά άλλα συντρίμμια στον κόλπο της Λάρνακας, όπως το MV Elpida, το HMS Cricket και η Αλεξάνδρεια. χρησιμοποιώντας την υψηλής ταχύτητας τροφοδοσία Humber Rib 600hp για έως και 17 δύτες, με έως και 4 ταξίδια την ημέρα.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε την υποβρύχια περιπέτειά σας ή να γνωρίσετε άλλους καταδυτικούς χώρους της Κύπρου, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα σαφάρι κατάδυσης στην ακτή στην περιοχή Aiga Napa. Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν τις τέλειες συνθήκες για εισαγωγική εκπαίδευση και μερικά εκπληκτικά φυσικά υποβρύχια τοπία.

Το Dive-In Larnaca Center βρίσκεται στο Lordos Seagate στη λεωφόρο Tasos Mitsopoulos (πρώην Piale Pasa) στην περιοχή Mackenzie της Λάρνακας, μόλις 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο. Απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Λάρνακας και περιβάλλεται από τοπικά εστιατόρια και καταλύματα σε λογικές τιμές. Προσφέρουμε συλλογή από και προς το αεροδρόμιο κατά τις ώρες γραφείου και από ξενοδοχεία σε περιοχές της πόλης Λάρνακας και της οδού Dhekelia Road.

Το κέντρο διαθέτει υπερσύγχρονη εγκατάσταση ανάμειξης αερίων, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη με Nitrox και Trimix. Καλωσορίζουμε όλους τους τεχνικούς δύτες από το twinset και το sidemount στο CCR. Το Sofnolime είναι διαθέσιμο για αγορά από το κέντρο και υπάρχει πλήρης γκάμα τεχνικού εξοπλισμού προς ενοικίαση.

Το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας μπορεί να διεξάγει οπτικές επιθεωρήσεις κυλίνδρων, καθαρισμό οξυγόνου και συντήρηση ρυθμιστών Apeks, Aqualung, Poseidon και Mares και σέρβις ολόκληρης της σειράς μονάδων APD CCR.

Η Dive-In Larnaca είναι επίσης οι εξουσιοδοτημένοι Διανομείς για Aqua Lung και Apeks σε ολόκληρη την Κύπρο και την Ελλάδα, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα καταστημάτων και το πλήρες φάσμα των προ-παραγγελιών.