ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΖΕΝΟΒΙΑ

ΜΟΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βουτήξτε στη Λάρνακα - Κύπρος

Βασισμένο απέναντι από το ναυάγιο της Zenobia, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα καταδυτικών και τεχνικών καταδύσεων και αναψυχής. Με τα δικά μας TDI / SDI και PADI TecRec Instructor Trainer στο χώρο του ξενοδοχείου και μια φανταστική ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, θα λάβετε ειδικά χτισμένα μαθήματα και καταδύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Προσφέροντας έως και 10 πακέτα διαδρομών μέσα και γύρω από το ναυάγιο Zenobia παγκόσμιας κλάσης, κρυστάλλινες ακτές και μια φιλική ομάδα που μπορεί να προσφέρει καθοδήγηση και εκπαίδευση στα αγγλικά, ρωσικά και ελληνικά.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε το σπίτι του περιφερειακού γραφείου TDI / SDI και, για να μην αναφέρουμε, εξουσιοδοτημένους διανομείς για την Aqualung και την Apeks σε ολόκληρη την Κύπρο και την Ελλάδα.

Ελάτε σε επαφή για περισσότερες πληροφορίες ή ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό μας για να μάθετε γιατί το επόμενο ταξίδι σας θα πρέπει να είναι με το Dive-In Larnaca.

Ενημέρωση COVID-19

Πριν προγραμματίσετε το ταξίδι σας στην Κύπρο στο Dive μαζί μας, βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι για όλους τους τρέχοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να ελέγξετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τη χώρα από την οποία ταξιδεύετε - https://cyprusflightpass.gov.cy/

Προς το παρόν, λειτουργούμε και εκτελούμε καταδύσεις τόσο στις τοποθεσίες καταδύσεων στην ακτή όσο και στα ναυάγια στον κόλπο της Λάρνακας. Στα οχήματα μπορούμε να πάρουμε το πολύ 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, εάν προέρχονται από διαφορετικά νοικοκυριά. Στις εκδρομές με πλοίο υπάρχει μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός 10 πελατών συν το καπετάνιο και 1 μέλος του πληρώματος.

Όταν έρχεστε να μας επισκεφτείτε, βεβαιωθείτε ότι μένετε στο σπίτι σας εάν αντιμετωπίζετε συμπτώματα και έχετε συμπληρώσει τις απαραίτητες απαιτήσεις καραντίνας και δοκιμών. Κατά την άφιξή σας στο κατάστημα πρέπει να φοράτε μάσκα προσώπου όποτε δεν βρίσκεστε στο νερό, να χρησιμοποιείτε τακτικά το απολυμαντικό χεριών που παρέχετε και να ακολουθείτε τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης. Προς το παρόν, απαιτείται επίσης να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου χρησιμοποιώντας τον αριθμό 8998 για οποιαδήποτε μετακίνηση από τη διεύθυνση κατοικίας σας, σας εκχωρούνται 2 μηνύματα κειμένου την ημέρα για έως και 3 ώρες για κάθε εκδρομή. Για καταδύσεις μαζί μας, χρησιμοποιήστε τον κωδικό «6» και βεβαιωθείτε ότι το έχετε ολοκληρώσει, καθώς ελέγχεται τόσο από την αστυνομία όσο και από τους χειριστές σκαφών.

Εάν έχετε θετικό αποτέλεσμα για το Covid-19 τις 2 εβδομάδες μετά την επίσκεψή σας μαζί μας, ενημερώστε μας για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα απαραίτητα μέτρα παρακολούθησης. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας στα παραπάνω μέτρα.

Τρέχουσες προσφορές ...

Διαφανές χρώμα λογότυπου SDI
Λογότυπο_TDI_Combo_Color_Small_RGB_v0217
Apeks-Logo-Cave-Diving-Cave-Diving-Course-Full-Cave-Diver-Cave-Explorer-Cave-Diving-Μεξικό
κατεβάσετε
shearwater-λογότυπο-300x73
divein_cyprus-20170401025333

Γραφείο Περιήγησης Ναυάγιου της Χρονιάς

2021/2022

Νικητές διαγωνισμού φωτογραφιών!

photo1

1

Jakub Κόνκυτοβιτς

Τροχόσπιτο, καταλύματα και εστιατόριο Zenobia

DSC08853

2

Έλμαρ Ντέτε

Χελώνα, φορτηγά και χοάνες που ζουν στη Ζενόμπια

photo3

3

Κέλι Φάλον-Χριστοδούλου

Σωσίβιες λέμβες Zenobia